Vårt sovrum.

Ni har ju sett bilder på det här innan, men nu sa jag att jag skulle visa insidan av alla rum så NU GÖR JAG DET.
Så - This is where the magic happens. Om man med magic menar att jag tittar på Inside Amy Schumer och Martin snarkar så högt att fogen mellan tegelstenarna rasar ner och lägger sig i små högar på golvet.
 
Längst ner till höger på TV:n så finner ni svaret på frågan "Hur ser Hanna ut när hon ligger på mage i sängen och fotar sin TV?"
 
 
Håkancitatet beställde jag av @trapphustavla på Instagram och barnen på bilden bredvid är mina som jag bara lagt i en hög och sen fotat av.
 
Om jag har några lik i garderoben? Nej. Om jag, rent hypotetiskt, skulle slå ihjäl nån med en stor påk för att den snarkar så förbannat så skulle jag inte gömma den här pga luktar illa med döda personer och vill ej ha blod och kroppsvätskor på mina käder.
 
Och handtagen kommer från Boligheter. Väldigt effektiva att öppna garderober med. Så himla värda det dyra priset. INGA andra handtag öppnar dörrar så bra.
 
Hur sovrummet såg ut innan? Det här är tyvärr den enda bilden jag har:
Sen denna togs har vi alltså slagit ned den grå väggen och gjort två rum. Och städat endel.
Så om jag fotar ur samma vinkel ser det alltså ut såhär:
 
Ja, det var allt. Herrgud, sovrummet är inte så stort, det finns inte så mycket mer att fota. 

Siris rum.

Det är alltså här vi har tapetserat med tapeten som ser ut som Lambis toapapper. Kaktusen i fönstret är virkad av @liasskapande och väldigt lättskött. Och nej, det uppstoppade djurhuvudet är ej riktigt. Jag har inte skjutit ett rådjur, gröpt ut innanmätet och hängt det över mitt barns säng.
 
Hur vi ska göra med klädförvaringen när hon blir över 1 meter lång? Vi vet inte. Herregud, ibland måste man leva lite i nuet.
 
Jag har sagt till Martin att jag har tagit bort glaset i ramen "för att man inte bör ha krossbart glas på barnvänlig höjd". Sanningen är att jag klev sönder skiten när jag skulle sätta i äppelbilden och inte orkade köpa nytt. Men det förstnämnda låter ju bättre om man vill ha en image som ansvarsfull förälder.
 
Ni lägger märke till taklisten däruppe va? Säg ja nu - annars har min pappa fått en nästan-hjärtattack helt i onödan. Och mattan! Som mina underbara chefer har varit här och lagt in. Det är en jäkla fördel att jobba på Golvmästarna när man är renoveringsgalning, det kan jag säga er.

Tandlös.

Pellan tappade precis sin första tand (!!) och ringde uppspelt till mormor för att berätta. Och mormor bara "MEN ÅH! Då får du lägga den i ett glas vatten nu då och se om tandfen kommer inatt!"
 
Och Pellan bara "Nej mormor, inte i vatten. För om tandfen har tänkt lämna sedlar så förstörs ju dom".
 
Vettigt tänkt ändå. Och girigt.
 
Min stora tjej och den väl högt värderade tanden.