The wedding!

I helgen var vi i Stockholm på ett helt smashing bröllop! Olof fick sin Rebecka efter åtta år i synd och eftersom jag är kass på att skriva nowadays så drar vi en liten bildkavalkad istället. 


De lyckliga tu. Eller ja... tre. Det ligger en unge därinne under den fina klänningen.
I magen alltså - hon hade inte gömt sitt barn under klänningen.


Min kille ville oxå gifta sig med Olof. Tur att Rebecka hann först, tänkte jag.


Jag grät lite hela tiden. Ett konstant porlande. Tillexempel tjöt jag när brudgummen gick upp på scenen och drog av "Time of my life" som avslut på bröllopsmiddagen. Jeez, va fint.


Jag hade världens snyggaste bordsherre.
Ska jag gifta mig nångång blir det nog fasen med honom.


Den obligatoriska bröllopsvalsen.


Killarna sjöng "Sanna Vänner" ihop. Himla vackert. Kanske inte helt rätt melodi, tonart eller text och så, men ändå - himla vackert. 
Och jag körde det roliga "Låta fötterna jäsa till twice the size"-tricket.  
Väldigt kul och uppskattat partytrick! Visserligen gjorde det att jag inte kunde stå upp efter klockan 1.00 men ändå - kul.

Old maid.

Min favoritstorasyster fyller år idag!

Nu är hon så gammal att om hon ska ha ljus på sin födelsedagstårta så kommer det första ljuset ha brunnit ner innan hon hunnit tända det sista. Hon är så gammal att ungdomarna erbjuder henne sin plats när hon åker buss. Hon är så gammal att sista googlesökningen på hennes dator är "grå starr". Hon är så gammal att... ja, ni fattar.
Hon är svingammal.


GRATTIS fina Du!Jag hade ingen bild på henne eftersom hon är kameraskygg - så jag fick helt sonika ta en på mig och lägga på lite gråa hår.

My kind of shit.


http://www.youtube.com/watch?v=MWAxozliYRwEftersom jag inte är teknisk nog att kunna lägga upp videosar på bloggen får ni helt enkelt nöja er med en länk. Att jag ens lyckades lägga upp en sån är ett under.

Den här låten är så bra att om jag dör nu vill jag ha den på min begravning.