Springa för mitt egna välmåendes skull? HAHA. nej.

  Alltså, det här med att springa utan att lägga upp nått på sociala medier? Vem gör så?? Herregud, om ingen får reda på att man har sprungit så är det som om det aldrig har hänt. Då har man blivit svettig och trött i låren helt i onödan?
 
 
Idag efter jobbet sprang jag 7,39 kilometer. Sprid det nu! Skriv ut den här sidan, kopiera upp, lägg i kuvert och posta till alla du känner. Printscreena och lägg upp det på ditt egna sociala medie. Prata om det i lunchrummet imorgon. Gör hur du vill, bara DET NÅR UT.
 

Vuxenpoäng! Big time!

Idag har jag haft en föräldrar/barndag med mamma och pappa i Jönköping. Javisst, jag lämnade min standardfamilj hemma och hängde med ursprungsfamiljen istället. Väldigt härligt. Vi åt räkmacka, pratade skit och shoppade och så.

Saker jag köpte:

- vita sneakers
- kläder till barnen
- en bil
- en armhållaregrej till iPhonen

Nej, jag har kanske inte riktigt hållt den här månadens shoppingbudget - men hey, häromveckan råkade Martin köpa ett paket makaroner när vi redan hade två hela hemma så ni behöver inte vara oroliga för att barnen svälter precis. Vi har fan makaroner så vi kan bjuda hela gatan och ändå bli mätta själva. Vi skulle kunna fylla en sånhär uppblåsbar pool med makaroner och sen bara... simma runt i den. 

Men då skulle jag i och för sig inte ha nån mat till barnen sen. Jag skulle ju inte servera dom kokta makaroner som dom badat i? Herregud. Det finns ju gränser. Hur dålig förälder tror ni att jag är? 

Min EGNA bil. Min första i livet.

Min mamma är bra på att dra slutsatser.

Mamma och pappa kom förbi och hämtade Pellan för att gå en liten sväng på Hultsfreds Marknad förut och då passade jag på att ge mig ut och springa en halvmil. När dom kom tillbaka och mötte mig träningsklädd och svinsvettig i hallen tittade mamma på mig och bara "oj, va röd du är i ansiktet. Satt du ute i solen när vi var iväg?" 

Lite som den där gången när pappa hade rakat av sig mustaschen och mamma såg att nått var annorlunda, granskade honom och bara "Har du varit ute och cyklat Sören?"

Har varken solat eller cyklat.