Saker ni frågat om.

- Den färgglada mattan i hallen kommer från IKEA men verkar tyvärr ha utgått ur deras sortiment. Även Ingvar Kamprad tar dåliga beslut ibland, det måste man ha förståelse för.
 

 
- Trähanden kommer från Hay och är köpt i liten butik i Halmstad. Befinner man sig utanför Halmstads gränser så kan man även internetshoppa den på artilleriet.se.
 
 
 
- Hanna Wernings-tyger finns på textilgallerian.se, mitt heter Rävdunge.
 
 
- Marsvinet jag hade som barn hette Kanel och var ett så kallat "släthårigt marsvin".
 
 
 
 
Okej, det där med marsvinet var det ingen som frågade om men nu vet ni. Om ni undrar nått annat så PASS PÅ VETTJA.

Ser jämnt ut.

Jag vet inte säkert, men det verkar som det pågår nån slags golfturnering i vårat sovrum?
 

Hudvård och kundvård

Kommer ni ihåg den där gången det bara kom till mig att jag var tvungen att ha en kökssoffa? Ja?
I söndags hände det igen. Jag surfade runt planlöst, såg på nån blogg att OPI hade släppt ett nytt mattlack och bara "JAG EJ KAN LEVA OM JAG INTE ÄGER DETTA MATTE TOP COAT NAGELLACK." 
 
Nu är ju inte Hultsfred det ultimata stället att bo på när man drabbas av sånt här akut mattlacksbehov, det kan man inte säga. Både ICA och Willys har ett ganska skralt OPI-utbud. Så jag provade att mejla Malin, som har Malins Hud och Kroppsvård och frågade om hon må hända hade det i sitt lager? Det hade hon inte. Men hon skulle kolla om det kanske gick att ordna.
 
Och så igårkväll ringde det plötsligt på min dörr och där stod kroppsvårds-Malin med liten påse i handen och bara "Här kommer ja med en sak som Hanna vill ha!" Eller ja, jag vet inte exakt om hon rimmade och så för jag stod i duschen när hon kom så Martin öppnade, Men vilken service va!
 
Hur snyggt matta mina naglar är just nu? Svinsnyggt matta.
TACK snälla Malin.
 
Nästan EXAKT såhär snygga är mina naglar nu. Fast jag har målat lite mer utanför och så.