Gott nytt år!

Här sitter jag och nyårs-vinkar. Förkyld och jävlig är jag. Men lite smink och ett glas sprit så ska nog jag bli pigg jag med.

TACK fina ni för det här året och hoppas vi syns igen 2012. Ja?

Influensa?

Dom ringde från Swedbank igår och sa att jag hade loggat in på internetbanken från en "drabbad dator".

Drabbad. Min fina lilla vän är drabbad. Har fått virus. Ett riktigt teenage mutant ninja-virus.

Oklart vad jag ska göra nu? Gå till data-Apoteket? Vänta ut sjukdomen? Kanske går det så långt att det blir begravning och jag måste hålla i en liten cermoni? Hålla tal och kanske sjunga nån vacker bit?

Hoppas inte.

Årets julkort.Det krävdes några 100 bilder för att få henne att stå stilla utan att äta på granen eller slicka på kulorna(?). Men tillslut blev det ganska bra. "Herregud, vilket gulligt barn jag har närt vid min barm" tänkte jag när jag la i julkorten i kuverten.

"Herregud, vilken gullig bror jag har närt vid min barm" tänkte jag inte när jag tvingade Lillbror Oskar att ställa upp på den här bilden:Det tänkte jag av två anledningar.

1. Jag har inte närt honom vid min barm. Det vore ju svinäckligt. Varför skulle jag ha min brorsa vid min barm? Seriöst? Vad är det för fråga. Det här är ingen incestblogg?

2. Alltså, stilig kan jag väl tycka att han är. Men gullig? Nej. Nej, det känner jag inte att han är.


Jag fick ta den här bilden på ett villkor - Att den inte läggs ut på nån jävla blogg. "Jag lovar på heder och samvete" sa jag och la handen på hjärtat.

Mitt ord betyder inte mycket, det gör de inte.