Min familj är bäste familjen.

När jag kom hem från jobbet nyss och som vanligt ropade "ALLA SOM ÄLSKAR MIG HAR CHANSEN ATT FÅ EN PUSS!" så kom Pellan springande med en bukett rosor i lille näven. Och jag bara "Men OJ! Vilka fina blommor! Ska jag ha dom?" och hon bara "För vi älskar dig!".
 
Om jag blev helt blödig och dog kärleksdöden där på hallmattan? Ja, det skulle man kunna säga.
 
 
 
...Sen fick jag dåligt samvete och började härja om att jag inte alls förtjänar rosor efter det här PMS-relaterade beteendet jag har utsatt dom för den här veckan. Men min kille bara "Äh, det är ju då du ska ha blommor. Så du känner dig lite extra älskad när du inte är på topp".
 
Herregud, va jag är lyckligt lottad som har dom där två.
 

Det är ingen sexblogg.

Jag känner att jag måste pressa ur mig ett blogginlägg nu så att inte det första som ploppar upp när man kollar in här är en text om underliv (eller kissetofsen som dom kallade den i "69 saker om sex"-programmet igår. Kissetofsen? Vilket vidrigt ord.)
 
Jahaa. Vad ska vi prata om istället då? Stormen Sandy? Rebecca Simonssons påstådda romans med Eric Saaaade?
 
Inte det. Nehe.
 
Då bjuder jag på en omotiverad närbild på en ettårig Pellan så länge. Så syns vi här sen? Ja? Ja. Bra.
 
 

Här var det underlivat.

Alltså, det är den här spiralgrejen jag har i livmodern som gör att jag har så satans ont. Den lille kopparsaken har bara fört en massa ont med sig. Tänker att det kanske vilar en förbannelse över den eller så?
 
Nackdelar med att ha spirre (Ja, coolt folk använder coola smeknamn):
 
1. Man måste gå till en läkare och stoppa dit den. Kan man undvika att ligga i en gynstol med strålkastarbelysning rakt in i underlivet så gör man ju helst det. 
 
2. Man måste ta ut den. Har ni sett hur en spiral ser ut? Som ett JÄVLA uppfällt paraply! Kan man undvika att dra ut uppfällda paraply ur underlivet så gör man ju helst det.
 
3. Ibland känns det som att den hoppar ur sin position och skaver runt helt fritt i magen. Det gör ont. Jätteont.
 
4. Man får helt sjuka kramper i magen 1 gång i månaden. Det gör ont. Jätteont.
 
 
Fördelar med att ha spirre:
 
1. Man blir inte gravid. Och det är ju bra.
...Om man nu inte vill bli gravid för då är ju det här mer en grej för nackdelssidan.
 
2. Man behöver inte komma ihåg några piller och man behöver inte gå runt med en kådis (obs. coolt namn) i fickan ifall andan faller på en bit bort från nattduksbordslådan.
 
Klar med fördelar.
 
Slutsats: Många fler nackdelar än fördelar. Men det finns ju inget annat alternativ? Tänk om dom kunde komma på nån slags spruta som jag bara kunde panga in i Martins lår nångång i månaden? Va smidigt det vore. Och så smärtfritt för mig.
 
 
 
Lite oklart vad ni ska ha för nytta av denna vetenskapliga uppstaplingen. Men nu har ni den. Sprid den för vinden eller sätt upp den på kylskåpet.
 
Vill man ej dra ut ur underliv.