öppet brev till killarna i hhf

Igår skickade jag iväg min kille, Er förra tränare, på den årliga bowlingturneringen ni anordnar. Han är inte längre aktiv i handbollslaget utan var med som hedersgäst eftersom han vann vandringspokalen förra året.

Vandringspokalen är en gammal, stor, tung kägla som nån har skrivit på med röd tusch. Jag var inte så glad när Martin vann den förra året eftersom den inte passar så bra in i mitt inredningtänk härhemma. Jag var däremot väldigt glad när jag packade ner den i Martins ryggsäck och vinkade hej då till den igår. 

"Goodbye forever Ugly Bowlingkägla" sjöng jag av glädje när den var borta. Ja, jag dansade tillochmed en liten "hej då"-dans. I ett år har den skändat mitt hem och nu var den borta.

Men nu undrar jag såklart vad som hände där nere i bowlinghallen?
Hade ni klister kvar på händerna? Använde ni trasiga klot? Spelade ni kasst med vilja för att vara jävliga mot mig? 

Inte nog med att han vann hem kägel-helvetet igen, han fick nått jävla extra pris i form av en ny kägla eftersom han har vunnit tre år i rad. Och den, den fick han permanent, DEN KÄGLAN KOMMER FÖRALLTID BO HOS OSS.

Seriöst. Nästa gång jag går på handbollsmatch kommer jag bara klappa halvhjärtat när ni gör mål.
Halvhjärtat.
  

en 8:a på richterskalan.

Vi ska precis gå och lägga oss. Martin har varit och spelat bowling med handbollslaget och är vad man kallar "lite onykter".
 
Saker jag hellre skulle sova med än Martin just nu:

- En moped.
- Ett godståg.
- En motorsåg.
- Ett krig.


"Jag snarkar inte för att vara elak, jag gör det av omtanke" förklarar han när han fluffar iordning kuddarna. "Jo, när vi får barn kommer du få vara vaken hela nätterna och få svinlite sömn. Jag förbereder dig bara på det".

Himla snällt.

Mrs Lonely.

Jag är ensam och spenderar kvällen med glass, Paradise Hotel och gårdagens vimmelbilder från ELLE-galan. Än så länge har jag konstaterat att Robyns kläder på galan var skrämmande lika en clowndräkt jag hade på en maskerad när jag var 4 år samt att Pelle Porseryds sällskap måste vara definitionen av minimänniska.

http://stureplan.se/articles/10645/

Eftersom bilderna inte gick att klippa in här så får ni en bild på mig i myskläder istället.
Lika trevligt det.