Han har rätt, det har han.

Martin: Din syrra har bytt profilbild på Facebook.

Jag: Jaså.

Martin: Hon har bytt till en där hon dricker nån drink eller nått.

Jag: Jahaa, vadå då?

Martin: Men det speglar ju inte hennes person nånting! Hon dricker ju knappt aldrig. Alltså, hon borde ju ha en bild där hon... äter en muffins eller nått.

Jahaa ja.

Igår var jag på kalas hos svåger Mathias. Jag hade kjol och lockigt hår - som sig bör på kalas. Jag försökte ta en bild på det med - som sig bör när man är bloggare - men alltså, vet ni hur svårt det är att ta en normal bild på sig själv? Svinsvårt.Den här bilden är ju mest en smutsig spegel och en stor hand. Men man ser ju lockarna. Och lite av kjolen. Oklart vad jag gömmer bakom ryggen? Kanske nått djur? En snäcka? Jag vet inte.Här ser man ju kjol! Och smutstvätt. Och obäddad säng. Och min snyggaste fotomin.
"Se svår ut Hanna!" tänker jag jämt när jag tar kort och så ser det ut som jag är förvånad med plutande läppar. Och ja, det är klart, den minen är ju svår - svår att förstå.Här! Man ser kjolen. Man ser håret och minen är svår.
Jag står kanske lite bredbent, ser lite drogad och "sträckbänkad" ut men va fan - allt kan inte vara perfekt. Man får vara nöjd när nått klaffar.


Kalaset ja. Det var det vi pratade om. Vi var hemma vid 02.45! Jag kunde dra tillbaka klockan vid tidpunkten man faktiskt ska dra tillbaka klockan. Så sent har jag inte varit vaken sen... länge. Kanske festivalen 09? Då var jag vaken till 5 nångång. Men då behövde jag i och för sig inte gå upp med tovigt barn som skrek "Mamma!" vid 07.20.

Jahaa. Det var mest det jag ville säga.
Jag var vaken länge igår. Jag hade kjol, lockigt hår och var vaken länge.

På tal om det...

Lista på kändisar jag har pratat med eller rört vid:

- Fredrik Reinfeldts brorsa Magnus. Jag har nämnt det 18-19 gånger tidigare men han har alltså spottat på mig och kramat mig ett flertal gånger. Mer spott än kram dock.

- Hallåan på SVT, Catarina Breitfeld. Hon har kallat mig ouppfostrad unge.

- Fredrik Ljungbergs brorsa Philip. Han frågade mig om tändare på en festival. Jag började prata om cigaretters samband med cancer. Han gick utan att lyssna klart?

- Han som är med i filmen Fröken Sverige. Sebastian U-nånting? Y? Y! Ylvenius! Sebastian Ylvenius. Han har varit med i nån Beck-film också och är killen i Lidl-reklamen. Han hängde jag med en hel sommar. Tufft, jag vet.

- Stefan Edberg. Min mamma såg honom i Båstad en sommar och puttade ut sin 4-åriga dotter (jag) i gatan så tennis-Stefan gick rakt in i mig. Jag fick blåmärke, mamma fick träffa kändis.

- Boxer-Robert. JAG VET - är det nån kändis man vill ha stött på så är det Boxer-Robert! Eller ja, rösten till Boxer-Robert, Urban. Vi jobbade ihop i 2 år och han lovade att han skulle prata in mitt mobilsvar och säga "Hej. Robert här, Hanna kan inte svara..." Ni fattar. Det glömdes bort sen. FAN OXÅ.

Jahaa. Det var nog alla.

Och ni som tänker säga att kändisars syskon inte räknas - JOHOO! Det gör dom visst. Jag har Internationella kändisregelboken precis framför mig och där står det tydligt att "folk som bära samma blod och efternamn som den kända människan räknas och får användas i listor över kändisar man mött."