Enormt snygga skor.Mycket hudexplotering i bloggen nu. Om det nu finns nått ord som heter "explotering", det vet inte jag. Det borde finnas för det är ett himla bra ord. Användbart.

Anledningen till denna explotering är att det inte går att ha kläder på sig här för då dör man den plågsamma "svettas bort"-döden.
Ja, och så tänkte jag såklart spä på gravidryktena lite med. Ser ni rundningen på magen? Garanterat en Mini-Lennström det där. Alternativt en liten ölkorvsansamling.

Igårkväll...

...hamnade jag i ett akut måste-ha-gula-converse-tillstånd. Jag fick enorm abstinens och vankade av och an i stugan, svor och kastade saker i väggen.
- Det hade varit smidigare om du hade hållt kvar vid ölkorvsbehovet ett tag till, tyckte Martin. Och det får man ju hålla med honom om, det är lättare att få tag på ett kilo korv vid 19.17 en måndag, det är det verkligen.
Jag fick snällt sitta helt svettig och darrig och vänta på att affärerna skulle öppna idag istället.

Halmstad hade inga gula converse.
Nilsons i Helsingborg hade inga.
Norrköping - inga (tack snälla, underbara Vic för att du sprang runt och letade åt mig)

Jag kände hur nånting dog inom mig. Min sargade själ värkte. Krokodiltårar rann längst min kind.
Jag tröstshoppade Espadrillos, 5 tröjor, 1 bikini, 2 par shorts, 1 klocka, 1 styck läslampa och 1 bh.


Mamma kolla! Lågskor. Ropa på pappa med så han får se!


Jag virrade runt i ett sorg-tillstånd och den mässande "gula converser, måste ha gula converse"-rösten eskalerade mer och mer. Och så tillslut... i en liten liten affär som hette Trampolin (jag gick inte in först för jag trodde dom sålde... ja, trampoliner) fanns dom... skorna.Så nu är jag på topp igen, med converse på fötterna och ölkorv i mungipan.

Inte på smällen, bara fet.

Hanna säger (med panik i rösten):

- Martin, det är nån som har kommenterat "gravid?" på inlägget där jag visade en bild på min mage. Gravid - frågetecken! Fan. Är jag så tjock att det ser ut som en gravidmage? Tycker du att jag är fet? Är jag ett fetto som ser gravid ut? Martin, svara då? Är jag fet?

Martin svarar nervöst (samtidigt som han diskret flyttar undan chipsskålen, godispåsen och ölkorvarna utom räckhåll för mig):

- Absolut inte. Nej, Gud nej. Visst inte. Smal och smärt, smal och smärt...