En jävla massa bilder

Kompenserar torkan med lite bilder på förändringar som har hänt härhemma.
Hallen har fått sig en färgglad liten matta från IKEA. 

Ny kuddar!
Om man kan vara kär i ett tyg så är jag det i Lisas Bengstssons "Svärmor".


Man får inte välja alla inredningsdetaljer själv när man har barn. Än så länge har jag dock klarat mig undan ganska bra med leksakskorg, barnstol och gåvagn.Bordstabletter från Svenskt Tenn. Väldigt nödvändiga eftersom nån i familjen slafsar så med maten.Min fina målarhörna har fått konvertera till kontor eftersom ungen tog rummet där datorn huserade tidigare.
Martin tycker pallen är väldigt behaglig att sitta på när man betalar räkningar. "Mjuk och skön" sa han och jag tyckte man kunde ana... viss ironi i rösten. Men snyggt före praktiskt är ju ledorden på Föreningsgatan.

Det var allt.
Tack och hej.

5 åsikter om gårdagens Debatt.

1. Kissie kanske klarade sig helskinnad ur diskussionen men hur ser flickebarnet ut? Varför vill man ha läppar så stora att man inte når att slicka sig runt munnen?

2. Varför skrek ingen mitt i Big Brother-diskussionen: "Det handlar ju om vuxna människor som SJÄLVA har valt att utsätta sig för detta. Myndiga vuxna människor som har ansvar för sig själva."? Jag skrek det hemma i soffan - oklart om det hördes till Göteborg.

3. Linda Rosing Thelenius - FAR ÅT HELVETE. 

4. Elaine, retorik-nåntingen-tjejen, var väl ändå en himla vettig människa? Henne skulle jag vilja ha på nått slags ljudband. Vilken behaglig röst! 

5. Hon med grön-glittrig ögonskugga. Hon var med i Kvällsöppet med Ekdahl häromkvällen och hon är en av många som får mig att känna avsky mot feminister. SLUTA SKYLLA ALLT PÅ MÄN!

(Andra som får mig känna avsky mot feminister: Hon som gick ut och klagade på att ytterligare en man blev programledare för Allsång (Månsson Colt?). SKA VI INTE VÄLJA DEN MEST LÄMPADE ISTÄLLER FÖR NÅN MED MUFF BARA FÖR ATT DET STATISTISKT SETT VORE DAGS FÖR NÅN MED MUFF??)

Det var allt.

Nu måste jag sätta mig ner, andas och trycka upp Caps Lock-knappen.

Storasyster.

Vi är påväg in till Vimmerby och möter en bil som blinkar mot oss.

Jag: Såg du? Han blinkade med hellyset på oss. Då står säkert polisen här framme.

Lina: Men jag kör lagligt så det är lugnt.

---

Jag: Verkar inte vara nån kontroll. Du har ingen lampa eller nått som är trasigt så det var därför han blinkade?

Lina: Nej, det tror jag inte.

(Tankepaus)

Lina: Fast jag har sviinlite bensin. Men det kan väl inte han se? Det var väl inte därför han blinkade?
Lina - snygg men inte så väldans smart.