Så, farväl då.

Sista bloggen innan jag drar, kanske innan jag dör - man vet aldrig med dom där flygen, rätt som det är störtar nått.

Jag lämnar er med två bilder i "flygtema".
Bild 1. Hanna med atlas. Alla som är globetrotters har en atlas på axeln sådär lite nonchigt.
Bild 2. Tyvärr blir det inget ljud, men jag låter alltså som ett plan och låtsas att atlasen flyger - ser jävligt världsvan ut.
Adjö då. Föralltid eller för ett tag. Vi får se hur det blir med det där.

Ett varningens ord.

Här nedan finns två bilder på mitt sovrum, imorgon åker jag till New York och lämnar min kille att sova ensam härinne i 1½ vecka. Han kommer antagligen gå på fest när jag är borta, alternativt ordna en hemma hos oss - han ser min resa som nån jävla singelsemester för honom.

Men nu vill jag bara göra klart för Er flickor där ute som festar på samma ställe att om ni hamnar nånstans i ett sovrum där det ser ut så här:

    

...då är ni fel. Då ska ni gå hem och låta karlen som bor där vara ifred.

Alltså:
Om en gammal man raggar upp er och försöker få er att sova i ett sovrum med katt i fönstret, bokstäver på väggen och en svart stol - Streta emot, gå inte med på det. Han är upptagen!

Tårt-baking.

Igår fyllde min Lillebror år. Om ett år är han myndig och får gå på puben, jag vill inte ha min Lillebror på puben. Jag vill ha honom inskolad på dagis ett tag till.

Nu är det i alla fall så att när han har sitt kalas (i våran släkt har vi kalas till vi dör och alla 20 närmsta släktingar är alltid bjudna) är jag inte hemma så därför ska jag baka en tårta och ska gå bort till honom och sjunga en truddelutt.

Men vad händer då?

Jo, jag hade en sån sabla otur att jag åt upp all vaniljkräm så nu måste jag åka till affären och köpa ny. Inte nog med det så har dekorationsgodiset också ätits upp. Helvete.
Och bilen är trasig så jag måste cykla. Antagligen är idag min otursdag.                                                                                                                                   Otur.