Längtar.

Vet ni hur mycket jag längtar efter Mellbystrand just nu? Nej, det kan ju inte ni veta. Ni är ju inte inuti min kropp och kan känna mina känslor?

Men jag längtar mycket. Jättemycket.

Förra året var Pellan liksom lite för liten för att förstå allt det härliga med havet och stranden. Förra året åt hon mest sand. Förra året hade hon precis lärt sig gå och stapplade fram till en familj som låg bredvid oss och dom bara "Åh HERREGUD vilken söt liten unge. SÅ HIMLA GULLIG! Vad heter du då lilla vän?" och Pellan bara... bajsade. Mitt framför dom blev hon nödig och bara tömde tarmen. Massa bajs i sanden. 

Och jag bara "Nu var hon inte lika gullig va? VA?".

Nej, det sa jag inte. Jag sa "förlåt för att mitt barn bajsar framför er när ni fikar".Åh, va härligt.

Crying out for help

Ja, jag vet.

Jag vet att jag sa att jag skulle återkomma först imorgon men jag skulle vilja be om en tjänst? Vill ni göra mig en tjänst? Ja? Bra.

Jo, jag ska lämna in krönika nästa vecka och jag river och sliter mitt hår och allt blir bara SKIT och jag KOMMER INTE PÅ NÅNTING och fan, fan, fan (detta kan eventuellt ha en koppling till humöret jag är på). Har ni nått förslag? Vad skulle ni vilja läsa om?

Snälla säg! 

Jahaa ja.

Idag har jag en dålig dag. Trött, illamående och jävlig. Svär och håller på. Återkommer imorgon istället när jag är sådär glad och härlig igen.Och nej, jag är inte gravid, tackar som frågar. Man behöver faktiskt INTE VARA DET SÅ FORT MAN ÄR PÅ DÅLIGT HUMÖR!

...


Ni ser. Så jävla lättretad idag.Ja, lättretad och gangsta tydligen.