My bags are packed. Eller ja, snart.

Jag håller på att packar det sista nu, sjunger Eros Ramazzotti acapella och pussar svinmycket på ungen som jag snart ska skicka hem till mormorn och morfarn och FÖRSÖKA KLARA MIG UTAN I 4 DAGAR.
 
Fy fan.
 
Inatt vid 4.00 lämnar vi Hultsfred och imorgon runt 10.00 flyger vi från Köpenhamn. Kan ni tänka på mig lite extra då? Hålla tummarna för att tabletterna som läkaren skrev ut är så starka att jag bara svimmar och är medvetslös genom hela flygturen? Ja? Bra.
 
Andra saker ni kan hålla tummarna för när ni ändå håller på att hålla dom:
 
- Att planets vingar fungerar och tar oss säkert till utsatt destination.
 
- Att det här "16 grader och strålande sol" som väderprognosen utlovat faktiskt stämmer.
 
- Om den inte skulle stämma - låt det då helst bli varmare än utlovat.
 
- Att vi får god shoppinglycka.
 
- Att Roma vinner matchen mot Genoa på söndag så jag får se Martin gråta till Grazie Roma-sången.
 
- Att mobilbloggandet fungerar så jag kan mata er med bilder på mig, drickandes drinkar på diverse uteserveringar.
 
- Att vi alla får vara vid bra hälsa och inte blir rånade, bombade, matförgiftade etc. etc.
 
Tack på förhand.
 
Bild från senaste Italienresan 2009. Då lugnade Martins bror Mathias min flygrädsla genom att säga "Men det är ju 50% chans att vi överlever, Hanna. Antingen dör vi eller så gör vi det inte. 50/50".

Eller så skaffar jag bättre karaktär.

Jag vet inte med er, men jag tänker att det vore bra om det dök upp nån slags blinkande, röd varningstext varje gång man ska till att trycka på "Beställ"-knappen på Nelly.com. Nått i stil med: 
 
"Är du helt säker på att du ska beställa nu? Behöver du fler skor? Hanna Maria Stenbäck, HAR DU VERKLIGEN TÄNKT IGENOM DETTA KÖP?" 
 
Ja, fast med namnet anpassat efter den som ska beställa. Såklart. Det vore ju svinkonstigt om det stod Hanna Maria Stenbäck i allas varningsruta?
 
Hursomhelst.
 
Det här hade jag kanske inte köpt om den där satans blinkande texten hade funnits, men nu gjorde den ju inte det och därför har jag snart detta i min ägo:
 
 
Klo-armband.
 
Titt, så snyggt!
 
Omlottkjol. Typ gratis! Om man med gratis menar 200 spänn.
 
 
Som jag har letat efter svarta skor med ett synligt spänne runt ankeln. Och nu, färdigletat. Även om drömmen hade varit dom här:
 
 
Men iklädd dom hade jag antagligen snubblat, brutit båda fötterna/vristerna och fått gå med gips i 8 veckor och ja, gips är inte fashion. Det tycker ingen.

Är ett jävla nervvrak just nu.

Imorse när jag hoppade in i bilen efter att ha lämnat Pellan på dagis så drog Nyheterna igång på radion. Och sånt är ju bra att lyssna på, det vet man sen gammalt. Man ska vara uppdaterad på hur världen omkring oss mår och så.
 
Och jag lyssnade och radiogubben pratade och jag körde mot jobbet och tittade uppmärksamt en gång åt höger och två gånger åt vänster i korsningar och blinkade och körde och nynnade på en sång. Sen började nyhetsfarbrorn berätta om några som har störtat. Över Egypten. 19 omkomna. Nått som brann.
 
Fy fan. FY FAN. Jag klarar icke av sån fakta två dagar innan jag ska ge mig upp på lufttur. Nu gällde visserligen det här en luftballong och jag tror inte att vi ska ta oss fram till Italien med en sådan, MEN ÄNDÅ. Dom var i luften, vi ska vara i luften. Dom dog, vi kommer dö osv. osv.
 
Nehe, nu ska jag gå och plocka upp spillrorna av det lilla modet jag hade byggt upp inför fredagen.
 
/ katastroftänkarn_86
 
Nu är dom glada, men snart störtas det och då kommer det vara blod och kroppsdelar utspritt både här och där.