Bråttom.

Klockan visar 00.20 just nu. Om 4 timmar ska jag vara uppe, fräsch, pigg, snygg och färdigpackad för en helg i stockholm. Just nu känns det som att det kommer gå åt helvete.

På söndag ska jag springa en mil. 10 kilometer. DET kommer gå åt helvete.
Idag när jag cycklade till Kenta och Sofi blev jag så trött att jag nästan va tvungen att stanna och vila. Två gånger.

Jag har ingen bärbar dator att uppdatera er på under loppet.
Jag kan inte live-sända från tjejmilen. Det är ju synd. Men jag ska kommentera och referera allt högt, bara för er skull.

"Å här kommer Hanna i första kurvan... Hon ligger nära en tant i blå strumpor. På vänster sida dyker nu en Greta upp - Greta ser spänstig ut! Greta kommer gå långt! Hanna börjar tappa fart..."

Det blir kul.

Victoria flyttar på söndag.

Om jag hade varit teknisk så hade jag fixat ett bildspel nu.
Ett bildspel fullt av fotografier på mig och Vic. I bakgrunden skulle "När vi gräver guld i USA" spelas...
På slutet skulle det rulla en textremsa med orden:

Du lärde mig kissa ute. Du lärde mig dricka vin och våga sova i en bil (trots att pappa sa att jag skulle kvävas). Du lärde mig leva lite bättre. Nu lämnar du mig, överger. Ta hand om dig i  den stora staden. Akta dig för gränder och folk med otäcka ärr i ansiktet - dom är oftast mördare.  Lev väl, kära vän.

Men nu är jag inte teknisk, så det blir inte ens en stillbild.
Ni får väl ha lite egen fantasi, för helvete.

Att lyxa till vardagen, del 1.Jag primar gipsväggarna i köket inför kakelsättningen imorron. Det är inte så kul att prima. Så för att få lite lyx i tillvaron använder jag ett vinglas istället för en tråkig målarburk. Genialiskt!
Jag snurrar glaset ibland, luktar, hummar och läggar pannan i djupa veck. Vad kan det vara för druva i den här, säger jag högtidligt innan jag börjar fnittra tyst för mig själv.

Jag är för rolig, jag.