Åter till allvaret.

Jahopp. Här står jag och borstar tänderna och ser lite brydd ut.Jag måste nämligen MARSCH I SÄNG nu eftersom jag ska upp och jobba imorron. Ni hörde rätt - hej då mammaledighet, hej fakturor och fikarast.

Det blir en överraskning att se om jag klarar av att interagera med vuxna människor eller om jag tvångsmässigt kommer killa alla i magen och skrika "killikill" med gäll röst.

Sponsrad bebis."Nu ska vi ta en dagens outfit!" sa jag till Pellan och drog fram kameran. Lögn i helvete att vi skulle. Barnet vägrade vara still! For runt i sin gåvagn (ärvd såklart, jag hade aldrig köpt en rosa) som en stolle. Körde helt utan omdöme. Rakt in i kylen och vidare in i köksskåpet. Slog med sina små tofflor i huvudet och galade som en dåre.

Vad hände med min lilla, lilla fashionbebis som låg helt stilla på en filt och på sin höjd kräktes lite mjölk på bodyn?
När blev hon såhär stor?

Världens bästa päron.

Igår var jag med mamma och pappa i Stockholm över dagen. Vi var på Äntligen Hemma Mässan och tog en sväng i Kista Gallerian. Pellan var inte med och ändå var hon den enda som handlade. Shopaholickid.

- Fasen va skönt det är att vara med er och bara vara barn ett tag, sa jag till mamma när vi fikade i Stavsjö.

- Vad glad jag blir att du tycker det. Nu går vi och kissar innan vi åker vidare, sa mamma.

- Jag behöver inte. Jag är inte kissnödig, svarade jag.

- Fast du kan gå och prova Hanna. Även fast man kanske inte känner sig nödig så kan man provkissa, sa mamma och så hade jag fått nog av att vara barn.