Jag ÄR snövit.

Idag har jag haft en sån där härlig dag att det borde ha spelats musik i bakgrunden. Nått med... eh, fan jag kommer inte på nån passande artist, men nått glatt skulle det ha varit.

Härliga saker i urval:

Pellan skrattade åt virvlande löv när vi gick till affären. Vi bakade muffins och åt massa smet. För mycket smet kan jag känna såhär i efterhand. Martins lillebror kom förbi och åt lunch med mig. Pellan gick med på 14 minuters gos efter middagsluren. 14 minuter! Det måste vara nått slags rekord. Martins storebror med familj kom med rosor. Utan anledning. Eller dom kom för att fika, men rosorna var utan anledning. Tror jag? Vonki - hade ni nån baktanke? Va? Pappa kom förbi en sväng för att kramas med Pellan och mamma ringde och var avundsjuk på dom kramarna. Martin läste 18 sagor sittandes på köksgolvet och Pellan gav mig världens godaste godnattpuss precis innan hon somnade. 
 
Jag bara väntade på att det skulle samlas rådjur utanför altandörren, att små färgglada fåglar skulle picka på rutan och flyga in och sätta sig på våra axlar. Att sju små dvärgar skulle sjunga "fallerallera"-visor och spela fiol och ha små gulliga koftor.

Men jag väntade förgäves. Inga dvärgar kom.Bild från annan härlig dag. Pellan läser bok med morfarn.
Här kanske "ABC" med Anna Book skulle spelas som bakgrundsmusik? Både glatt och refererar till bokläsandet.

Ny header!

Jag gjorde den i Paint. Det tog 3 timmar. TRE TIMMAR.
Tre timmar är 248 minuter som är typ 5 miljarder sekunder - så nu hoppas jag fan att ni tittar på den med vördnad.


Fem miljarder sekunder. Inte konstigt jag är trött i både pekfinger och öga.

 

Missnöjda?

Jag känner sån press nu när jag krävde kommentarer. Faan. Som om jag ska visa några shoppingstordåd. Jag har ju egentligen bara ett kort på en stor klädhög.


99% är köpt på Zara... 4% på weekday, 3% från Åhlens City och 1% från Svenskt Tenn. Och nån procent från Kappahl. JA. Jag hoppade av Matte C. Men räkna själv då om du är så duktig.


Pellan köpte nya skinnskor. Ni vet hur det funkar hos oss - Snyggt före praktiskt.


 Och ny väst. Så himla fin.


Här har hon tagit sina inköp och lagt ihop ett litet outfitförslag. 
"Jag inspirerades av femtiotalet" sa hon och pillade i ena näsborren. 


Nya skor till mig.
 Eftersom jag SKA GÅ PÅ FEST PÅ LÖRDAG! Ja, och eftersom man måste köpa skor när man är ute och shoppar. Det är lag på det.Tillslut. Min nya plånbok! (Jag pekar så ni ska veta vilken plånbok jag menar?) 
Jag älskar den så mycket att jag sov tätt, tätt intill den inatt (och vaknade med en skavlinje på kinden). Jag stod och kände på den förra gången men tyckte att den var lite dyr och la tillbaka den.  Men i lördags tänkte jag "Va faan!" och så köpte jag den. Bra tänkt Hanna. Tack.

Kläderna jag köpte får ni se nån annan dag. Jag orkade inte böja mig i nån modepose ikväll.