It´s the most wonderful time of the year.

Vi har haft julkortsfotografering härhemma idag. Och ja, jag vet att alla som bara vill köpa ett färdigmålat jävla tomtekort och skriva God Jul på med bläckpenna river sitt hår nu - MEN MINA BARN ÄR SÅ SÖTA I TOMTEKLÄDER ATT DET VORE ETT BROTT MOT JULEN OCH JESUS ATT EJ FOTA DOM.
 
Hursomhelst.
 
Förra året var ju Siri inte så himla stor. Hon dreglade visserligen bort snögubbeknapparna vi hade målat på hennes mage och så - men hon satt ändå där man satte henne. Det gjorde hon inte iår. HERREGUD. Det är verkligen orimligt att jag älskar henne så sjukt mycket som jag gör - med tanke på hur jävlig hon är.
 
Men nu är det klart. Och det blev nog bra. Tillslut.
 
 

Sak ni hade vetat om ni följde mig på Instagram:

Jag har köpt en rumsgran samt 3 liter ERNST på Frendo:


Jag har köpt en ganska ful ljusstake på second hand och sprayat den svart. Med färg från Golvmästarna såklart:Jag heter foreningsgatan8b där med. Följ mig nu. 

Istället för golvvärme.

Jag har hängt upp krokar i sovrummet!
 
 
Om dom funkar bra? Jag vet inte. Det är mest Martin som använder dom. Jag kör fortfarande det gamla vanliga systemet med att ha alla kläderna liggandes i en stor röra på golvet. Eller i ett stort "outfit-hav" som man kan kalla det om man vill att det ska låta lite mer fancy. Och det vill man ju.