En blogglista. Yey.

1. Om du fick vakna upp som någon annan för en dag, vem skulle du vilja vara?

Min kille Martin. Det vore kul att se mig ur hans perspektiv. Och på kvällen när man ska gå och sova bara "Jahaa, nehe. Om jag skulle ta och ligga med mig själv lite då". Hur sjukt vore inte det? Svinsjukt. Och lite obehagligt.

2. Vad är det mest romantiska du har gjort?

Eh. Spontant kommer jag inte på nått. Men nått romantiskt ljus har jag säkert tänt nångång.

3. När grät du senast?

Säkert till nån film. Kan ej komma på när. Om jag lider av nån slags minnessjukdom? Ja, det verkar ju onekligen så. Imorgon är det jag som ringer hjärnspecialisten.

 4. När var senaste gången du skrattade högt?

Jag gör det hela tiden, vart jag sitter och vart jag står. Min kille är expert på att få mig att skratta sådär högt att huvudet blir bakåtlutat och munnen vidöppen.Väldigt härligt.

5. Vilken är din favoritstad i världen?

Alltså, jag skulle vilja säga New York eller nått annat glassigt men fan, Stockholm är ju bättre. Folk förstår vad jag säger, jag hittar ganska bra och jag behöver inte riskera livet på nått flygplan för att ta mig dit.

6. Vilket lösgodis är alltid med i din påse?

Polly! Jag har blivit helt galen i det. I dom ljusa såklart. Det är bara sinnesjuka människor som gillar dom mörka.

7. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med hos dig själv?

Bröna. Eller kanske fötterna? Antar att det kan vara vilket som av dom.

8. När blir du kär – vad faller du för?

Allmänbildning, humor och snygga händer.

9. Och vad tror du att andra faller för hos dig?

Jag tror inte att folk faller för mitt lokalsinne i alla fall. Jag hittar ingenstans.

10. Hur är du när du är nyförälskad?

Får kroppskontaktsmani och sånt. Vill hångla hela tiden. (Och ligga. Men farmor läser min blogg så jag låter det vara osagt.)

11. Du är en superhjälte, så vilken är din “superkraft”?

Verkar jag vara en person som går runt att funderar på vilken slags superkraft jag skulle vilja besitta? Jag vet inte ens skillnaden på Batman och Läderlappen. Är det ens nån skillnad?

 

Publicerat i Allmänt
#1 / / Nomaden:

Läderlappen är det svenska namnet på batman ;) Jag har inte heller något lokalsinne, så jag förstår vad du menar! Kan för tusan gå vilse inne på ICA Maxi.

#2 / / Undrande:

Undrar hur länge känslan i punkt 10 sitter i... :-)

Svar: Oj, jag kan inte ge dig en specifik siffra i dagar eller så. Ett år kanske? Ja, det innebär att 2006/2007 säkert var Martins bästa tid i livet ;)
Hanna Stenbäck

#3 / / Marie:

Hej!Ville ge mig till känna och säga att du är så väldans bra! Hittade till din blogg via nån som länkande till nån som länkade till dig för ca en månad sen och läste genast igenom hela bloggen. Du förgyllde verkligen min sista tid som gravid när jag mest låg och kände mig ful och tråkig. Sen kom bebisen och jag fick lite att göra, men tittar fortfarande in ibland förstås. Tack för att du är bäst!

Svar: Tack snälla du! Hoppas att den nya lilla bebisen mår bra :)
Hanna Stenbäck