Jag ÄR snövit.

Idag har jag haft en sån där härlig dag att det borde ha spelats musik i bakgrunden. Nått med... eh, fan jag kommer inte på nån passande artist, men nått glatt skulle det ha varit.

Härliga saker i urval:

Pellan skrattade åt virvlande löv när vi gick till affären. Vi bakade muffins och åt massa smet. För mycket smet kan jag känna såhär i efterhand. Martins lillebror kom förbi och åt lunch med mig. Pellan gick med på 14 minuters gos efter middagsluren. 14 minuter! Det måste vara nått slags rekord. Martins storebror med familj kom med rosor. Utan anledning. Eller dom kom för att fika, men rosorna var utan anledning. Tror jag? Vonki - hade ni nån baktanke? Va? Pappa kom förbi en sväng för att kramas med Pellan och mamma ringde och var avundsjuk på dom kramarna. Martin läste 18 sagor sittandes på köksgolvet och Pellan gav mig världens godaste godnattpuss precis innan hon somnade. 
 
Jag bara väntade på att det skulle samlas rådjur utanför altandörren, att små färgglada fåglar skulle picka på rutan och flyga in och sätta sig på våra axlar. Att sju små dvärgar skulle sjunga "fallerallera"-visor och spela fiol och ha små gulliga koftor.

Men jag väntade förgäves. Inga dvärgar kom.Bild från annan härlig dag. Pellan läser bok med morfarn.
Här kanske "ABC" med Anna Book skulle spelas som bakgrundsmusik? Både glatt och refererar till bokläsandet.