Dagsrapport.

Jag har som sagt städat här hemma idag. Bytt gardiner och kuddar och skurat golv och hyllor med så mycket såpa att det känns som att man går in i en Grumme-flaska när man öppnar dörren. Underbart.
 
Eller ja, det KÄNDES som en Grummeflaska - för sen skulle jag såklart göra mig till och laga fylld lövbiff och fritera potatisklyftor till Martin när han kom hem från jobbet så nu luktar det mer som att kliva in på Sibylla eller så istället.
 
Så jävla ovärt.
 
Lite bilder på det:
Nya färgglada kuddar och litet barn. Ja alltså, det är bara kuddarna som är nya, barnet på bilden är det gamla vanliga. Jag har ju inte gått och fött ut den andra ungen här i dagarna utan att säga nått. 
 
Hur man vet att dom här blommorna i hallfönstret är nyinköpta? Dom lever. Men ge dom några veckor i min vård så kommer dom snart vara ihjälvattnade alternativt uttorkade. Att vattna blommor lagom verkar vara helt JÄVLA omöjligt?
 
Köket - blankt och väldoftande innan det fylldes av ett lager frityr.
 
Bricka fylld av allt som behövs på ett matbord - socker, kryddor, järntabletter, hushållspapper och en trähand.
 
Totalt missvisande bild på barnet. Sådär still låg hon bara just exakt när det här kortet togs, resterande tid for hon runt som en duracell-kanin.
 
Slut på kort.