Kanske bryter jag nått ben på honom eller så.

Tack snälla för tipsen om BB-väskan! Nu har jag packat i både lypsyl, tuggummi och svinmjukt toalettpapper. Och Martin har kompletterat med nån slags spelpåse innehållande yatzy, pennor, papper och en kortlek "I fall det blir mycket dötid".
 
Oklart dock hur bra och kul stämningen kommer vara om jag råkar förlora en yatzy-omgång samtidigt som jag tacklas med långdragna värkar. Spontant tänker jag: Inte så bra och kul stämning.
 
Lite färska tjockisbilder på det: 
 
Idag går vi alltså in i vecka 38 (37+0). Pellan föddes 37+3 så nu håller vi tummarna för att den här ungen är lite mer tålmodig.
 
Jag vet, det ser ut som att jag har svalt en sån här jäkla medicinboll man hade på gympan i mellanstadiet.
Publicerat i Allmänt
#1 / / Denise:

Meeeeen så spännande det är nu - medicinboll eller bebis, det är frågan.... vilka bra pack tips du fått, tror du kommer klara dig galant. Å är det nått du blir akut sugen på finns ju kiosk att tillgå!!! Heja medicinbollsbebisen - håll dig inne lite till!!!!

#2 / / Hannah:

Kika gärna in i min blogg, ställ gärna frågor så det blir lite mer "fart" i bloggen också! :) (http://miniwiini.blogg.se/)

#3 / / Maolion:

Åh, vad mysigt med bebis!

#4 / / Robex Lundgren:

gillar du musik, missa inte min blogg intervjuar band varje dag
http://ghgumman.blogg.se/
http://www.facebook.com/mosanmusikfriket?ref=hl

#5 / / Robex Lundgren:

gillar du musik, missa inte min blogg intervjuar band varje dag
http://ghgumman.blogg.se/
http://www.facebook.com/mosanmusikfriket?ref=hl

#6 / / Linn:

Härligt att vänta på bebis! :)

Hoppas allt går bra :D!

#7 / / Cecilia | Tatuerad & piercad feminist:

Haha nä inte så kul om du förlorar i yatzy mitt i en värk.. ;)

#8 / / Hanna:

Hannaaa!
Du måste uppdatera oftare såhär i födartider, vet du va? Bara ett litet hej eller så räcker, men så att vi vet var vi har dej! :D Man blir ju galen av att gå runt här och fundera på om bebisen är på g eller inte!

#9 / / Linda:

Haha, det här är så komiskt. Jag har också en "Pellan", som föddes i 37+4, och min man är från Hultsfred, eller ja - Ungsberg.
Angående spelpåse så måste jag säga att det i dessa moderna tider, känns ganska originellt. Jag hade hellre haft det än en man som satt och twittrade. Inte för att min man skulle ha hunnit med det, men ändå.
Kämpa på och heja barnet i magen!